maanantai 28. toukokuuta 2012

High heels off, I'm feeling alive

Olin tulossa postailemaan jotain järkevää ja hienoa, mutta en saa millään muutettua ajatuksiani lauseiksi. En saa oikein edes ajatuksistani kiinni, niitä on aivan liikaa ja ne vilisevät aivan liian nopeasti mielessäni. Ehkä maanantai-aamuna tähän aikaan ei kuulukaan kirjoittaa vielä järkeviä. Olisin saanut nukkua tänä aamuna pitkään, mutta en pystynyt enää nukahtamaan uudelleen, kun heräsin Samin lähtiessä töihin. Hieno alku viikolle, herätä kuuden jälkeen maanantai-aamuna ja jumittua omiin ajatuksiinsa! No, pistetään viikonlopun syyksi. Lauantai-ilta oli vähän sitä sun tätä, paljon juomaa ja hyvää musiikkia. En tiedä humalluinko enemmän elämästä vai alkoholista, mutta sitä on turha muistella enää. Tässä silti asukuvat lauantailta. :)

Pusero & bleiseri Mango / Hame & clutch H&M / Kengät Nelly.com

Kuvissa näkyvä hame on täysin uusi, tilasin sen vasta hennesiltä. Olen ihan umpirakastunut tähän hopeanhohtoiseen pitsihameeseen, siitä tuli heti kertaheitolla suosikkini! Korkokengät ovat myös uudet - niistä löydät enemmän kengät kotimatkalla - postauksestani. Viimeisissä kuvissa näkyy vielä hieman tarkemmin koruja, joilla täydensin asuani. DKNY:n kelloni ei ole ollut oikeassa ajassa enää varmaan reiluun vuoteen, mutta tykkään pitää sitä ranteessani ihan vain koruna. Hopeinen rannekoru on yksi Rodokselta ostamistani. Harmittaa, kun en voi tallettaa sen kimaltelua kuvaan! Kyseisiä rannekoruja oli Rodoksen pikkuputiikeissa kymmenittäin eri väreissä, ja mieleni teki ostaa useampiakin. :) Alimmassa kuvassa näkyvät korvikset olen saanut vuosia sitten lahjaksi ihanalta Pinjalta, ja ne ovat edelleen kauneimmat omistamistani helmikorvakoruista. <3


Comments (6)

6 kommenttia:

 1. Mahtava outfit! Ja nuo korkkarit on IHANAT!

  VastaaPoista
 2. Voi miten kiva tuo hame! Olen tainnut itse sitä sovittaa, mutta pihiys iski enkä ostanut, vaikka halusin sen kovasti. Toimi koko asu! :)

  xoxo Nina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Kiva kuulla, että joku osaa säästää! Mulle se tuntuu olevan usein melko vieras käsite. :D Varsinkin tän hameen kaltaisen kaunokaisen tullessa vastaan!

   Poista
 3. Tuo hame on ihan täydellinen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Oon kyllä ihan samaa mieltä. ;> Ja kiitän lukijaksi liittymisestä! :)

   Poista